image

Over mij

Het gezicht achter By May Marketing

Hallo! Mijn naam is Teuntje van der Kloot en ik ben de drijvende kracht achter By May Marketing. Als eigenaar en social media marketingspecialist help ik ondernemers zoals jij om online succes te behalen. Met een sterke passie voor digital marketing en een diepgaande kennis van social media platforms ben ik toegewijd om jouw bedrijf te laten groeien en bloeien in de digitale wereld.
Mijn interesse voor social media marketing is ontstaan uit een combinatie van passie, nieuwsgierigheid en de impact die het heeft op mensen en bedrijven. Het creatieve aspect en de mogelijkheid om merken tot leven te brengen spreken me enorm aan. Daarnaast houd ik van de constante veranderingen en uitdagingen die het vak met zich meebrengt. Het is een opwindend gebied waarin ik elke dag mijn passie voor storytelling, strategie en resultaatgerichtheid kan combineren.

Mijn avontuur in de wereld van social media begon al enige tijd geleden, toen ik zag hoe krachtig deze platforms kunnen zijn in het creëren van betrokkenheid en het stimuleren van groei. Ik heb sindsdien gewerkt met diverse bedrijven, variërend van kleine startups tot gevestigde merken, en heb hen geholpen om succesvolle social media campagnes op te zetten en hun online aanwezigheid te vergroten.
Wat mij onderscheidt, is mijn open en persoonlijke benadering. Ik geloof in het opbouwen van sterke relaties met mijn klanten en het begrijpen van hun unieke behoeften en doelen. Samen werken we aan het ontwikkelen van een strategie die aansluit bij jouw bedrijf en jouw specifieke doelgroep. Ik ben er trots op dat ik maatwerkoplossingen bied die resultaten opleveren. Naast mijn expertise in social media marketing ben ik voortdurend bezig met het volgen van de laatste trends en ontwikkelingen in de industrie. Ik blijf mijn vaardigheden verfijnen en zoek naar nieuwe manieren om mijn klanten te helpen slagen in de competitieve online wereld.

Ik ben hier om jouw online aanwezigheid te versterken, jouw merk te laten groeien en je te begeleiden op de weg naar succes. Laten we samenwerken en jouw bedrijf naar nieuwe hoogten tillen!